Ένα μουσικό απόγευμα με ξεχωριστή παρέα…

Μουσική δράση για και με ηλικιωμένους

Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου, 17:30
Γηροκομείο Χίου «Ζωρζής Γ. Μιχαληνός»

Τρίτη 5 Φεβρουαρίου, 17:00
Οίκος Ευγηρίας «Η Αγία Μαρίνα», Καρδάμυλα

 

Σε συνεργασία με το πρόγραμμα θάλλω και μαθητές του παραδοσιακού, λαϊκού και φωνητικού συνόλου του Μουσικού Σχολείου Χίου.

Η μουσική ταξιδεύει μέσα στον χρόνο και κάποιοι έχουν την τύχη να πιάσουν στιγμές της και να τις μετατρέψουν σε τραγούδια. Με σεβασμό στα χρόνια που φύγανε και γεμάτοι ελπίδα για εκείνα που έρχονται, το πρότυπο πρόγραμμα θάλλω σε συνεργασία με το Μουσικό Σχολείο Χίου σχεδίασε μια πρωτότυπη δράση γεμάτη αισιοδοξία και χαμόγελο, στην οποία η μουσική δίνει το έναυσμα για έναν διάλογο ανάμεσα στους ανθρώπους που διαμένουν στο γηροκομείο και τους επισκέπτες…

Η δράση αποτελεί μία πρωτοβουλία του Μουσικού Φεστιβάλ Χίου και υλοποιείται με την συνεργασία του Μουσικού Σχολείου Χίου και του πρότυπου προγράμματος θάλλω.

Οι δύο πρώτες φάσεις της δράσης έχουν ήδη πραγματοποιηθεί (12 – 13 Δεκεμβρίου 2018 & 16 – 17 Ιανουαρίου 2019) ενώ η τρίτη και τελευταία είναι ανοιχτή για το κοινό.

Το πρόγραμμα θάλλω αποτελεί μία πρωτοβουλία της seveneleven, ομάδας θεάτρου και υλοποιείται με ιδρυτική δωρεά από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο σύνδεσμο: thallo.care

 

Ελεύθερη είσοδος