ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Κυριακή 7 Αυγούστου | Θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης» στην περιοχή Καστρομηνά | ώρα 21:00
EXT INC / REMEMBER ME 

Γενική είσοδος: 10 ευρώ
Μειωμένο: 7 ευρώ

Σάββατο 13 Αυγούστου | Θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης» στην περιοχή Καστρομηνά | ώρα: 21:00
Μαρία Φαραντούρη & Taner Akyol 

Γενική είσοδος: 15 ευρώ
Μειωμένο: 12 ευρώ

 

TICKET SERVICES
τηλεφωνικά: 210 7234567
online: ticketservices.gr

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΠΥΞΙΔΑ
Απλωταριάς 34, Χίος

 

Τετάρτη 10 Αυγούστου | Μουσείο Μαστίχας Χίου | ώρα: 21:00
Tania Giannouli Trio

Είσοδος ελεύθερη. Κρατήσεις θέσεων για τη συναυλία στο Μουσείο Μαστίχας Χίου του δικτύου Μουσείων ΠΙΟΠ γίνονται τηλεφωνικά στον αριθμό: 22710 72212 καθημερινά 10:00 – 18:00, εκτός Τρίτης.

 

Σε όλες τις υπόλοιπες παραστάσεις, η είσοδος είναι ελεύθερη και δεν απαιτείται προκράτηση θέσης. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

 

Το Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί σε εξωτερικούς χώρους τηρώντας τα επίσημα πρωτόκολλα για τη δημόσια υγεία.

Συνιστάται η έγκαιρη προσέλευση, σαρανταπέντε λεπτά πριν από την έναρξη της εκδήλωσης, για την αποφυγή καθυστερήσεων και συνωστισμού.

Μετά την έναρξη της παράστασης, η είσοδος δεν θα επιτρέπεται σε αργοπορημένους θεατές. 

 

Λοιποί όροι 

Δεν επιτρέπεται η μετακίνηση καρεκλών ή η αλλαγή θέσεων.

Απαγορεύεται με οποιοδήποτε μέσο και τρόπο η βιντεοσκόπηση, μαγνητοφώνηση και  η φωτογράφηση με φλας της συναυλίας ή μέρους αυτής.

Ο κάτοχος του εισιτηρίου αποδέχεται ότι είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για την προσωπική του ασφάλεια, καθώς και για την ασφάλεια τυχόν ανηλίκων τα οποία συνοδεύει.

Το προσωπικό βρίσκεται στον χώρο με σκοπό να εξασφαλίσει την εξυπηρέτηση του κοινού για την ομαλή διεξαγωγή της συναυλίας. Το κοινό οφείλει να συμμορφώνεται στις υποδείξεις του προσωπικού και των διοργανωτών, και να μην διστάσει να έρθει σε επαφή μαζί τους εφόσον παραστεί ανάγκη.

Οι διοργανωτές διατηρούν επίσης το δικαίωμα αλλαγής του προγράμματος της συναυλίας ή ακύρωσης αυτής. Σε περίπτωση ακύρωσης της συναυλίας το κοινό θα ενημερωθεί το συντομότερο δυνατό.

Επιστροφή του αντίτιμου που καταβλήθηκε για την αγορά του εισιτηρίου γίνεται μόνο σε περίπτωση ακύρωσης της εκδήλωσης εκ μέρους του διοργανωτή (Ν. 2251/1994 αρ. 3ιβ).

Σε αυτές τις περιπτώσεις, θα επιστρέφεται μόνο το ποσό που αντιστοιχεί στην ονομαστική τιμή του εισιτηρίου και όχι οι επιπλέον χρεώσεις ανά εισιτήριο καθώς αυτές αποτελούν αμοιβή παροχής υπηρεσιών οι οποίες έχουν παρασχεθεί για τη διάθεση εισιτηρίων μέσω της ticket services.

Σε κάθε περίπτωση, δεν προβλέπεται επιστροφή του αντίτιμου που έχει καταβληθεί για την αγορά του εισιτηρίου σε περίπτωση διακοπής μετά το ήμισυ της παράστασης εξαιτίας δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Μέρη της συναυλίας πιθανά να βιντεοσκοπούνται / μαγνητοσκοπούνται. Μέλη του κοινού που θα εμφανίζονται σε αυτά, δε θα έχουν καμία απαίτηση από τους διοργανωτές ή από οποιονδήποτε αντλεί δικαιώματα από τη βιντεοσκόπηση / μαγνητοσκόπηση.