ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

ENSEMBLE LES ALPES
Σάββατο 5 Αυγούστου 2023, Κτήμα Σπύρου Στεφάνου, Κάμπος Χίου | τοποθεσία

€10 γενική είσοδος
€8 μειωμένο

 

ΑΛΚΙΝΟΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
Κυριακή 13 Αυγούστου 2023, Θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης» στην περιοχή Καστρομηνά

€17 προπώληση
€15 προπώληση μειωμένο*
€20 ταμείο (γενική είσοδος)

 

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

 

*Το μειωμένο εισιτήριο αφορά: ανέργους, μαθητές, φοιτητές, άνω των 65, καλλιτεχνικές ατέλειες, ΑμεΑ και ισχύει μόνο στην προπώληση. Ο αριθμός μειωμένων εισιτηρίων είναι περιορισμένος.

Συνιστάται η έγκαιρη προσέλευση,  σαρανταπέντε λεπτά πριν από την έναρξη της εκδήλωσης, για την αποφυγή καθυστερήσεων και συνωστισμού.

 

Η προπώληση γίνεται ηλεκτρονικά μέσω της υπηρεσίας εισιτηρίων ticketservices.gr ή από το κατάστημα Πυξίδα στη Χίο

TICKET SERVICES
τηλεφωνικά: 210 7234567
online: ticketservices.gr

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΠΥΞΙΔΑ
Απλωταριάς 34, Χίος
τηλ. 22710 26666

 

Σε όλες τις υπόλοιπες παραστάσεις, η είσοδος είναι ελεύθερη.

Για την εκδήλωση στο Μουσείο Μαστίχας Χίου η  κράτηση θέσης είναι απαραίτητη.
Τηλ.: +30 22710 72212 καθημερινά 10:00 – 18:00, εκτός Τρίτης

 

Λοιποί όροι 

Απαγορεύεται με οποιοδήποτε μέσο και τρόπο η βιντεοσκόπηση, μαγνητοφώνηση και  η φωτογράφηση με φλας της συναυλίας ή μέρους αυτής.

Ο κάτοχος του εισιτηρίου αποδέχεται ότι είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για την προσωπική του ασφάλεια, καθώς και για την ασφάλεια τυχόν ανηλίκων τα οποία συνοδεύει.

Το προσωπικό βρίσκεται στον χώρο με σκοπό να εξασφαλίσει την εξυπηρέτηση του κοινού για την ομαλή διεξαγωγή της συναυλίας. Το κοινό οφείλει να συμμορφώνεται στις υποδείξεις του προσωπικού και των διοργανωτών, και να μην διστάσει να έρθει σε επαφή μαζί τους εφόσον παραστεί ανάγκη.

Οι διοργανωτές διατηρούν επίσης το δικαίωμα αλλαγής του προγράμματος της συναυλίας ή ακύρωσης αυτής. Σε περίπτωση ακύρωσης της συναυλίας το κοινό θα ενημερωθεί το συντομότερο δυνατό.

Επιστροφή του αντίτιμου που καταβλήθηκε για την αγορά του εισιτηρίου γίνεται μόνο σε περίπτωση ακύρωσης της εκδήλωσης εκ μέρους του διοργανωτή (Ν. 2251/1994 αρ. 3ιβ).

Σε αυτές τις περιπτώσεις, θα επιστρέφεται μόνο το ποσό που αντιστοιχεί στην ονομαστική τιμή του εισιτηρίου και όχι οι επιπλέον χρεώσεις ανά εισιτήριο καθώς αυτές αποτελούν αμοιβή παροχής υπηρεσιών οι οποίες έχουν παρασχεθεί για τη διάθεση εισιτηρίων μέσω της ticket services.

Σε κάθε περίπτωση, δεν προβλέπεται επιστροφή του αντίτιμου που έχει καταβληθεί για την αγορά του εισιτηρίου σε περίπτωση διακοπής μετά το ήμισυ της παράστασης εξαιτίας δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Μέρη της συναυλίας πιθανά να βιντεοσκοπούνται / μαγνητοσκοπούνται. Μέλη του κοινού που θα εμφανίζονται σε αυτά, δε θα έχουν καμία απαίτηση από τους διοργανωτές ή από οποιονδήποτε αντλεί δικαιώματα από τη βιντεοσκόπηση / μαγνητοσκόπηση.