ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

DUAL NATURE & BEYOND: GIORGOS TABAKIS, REBECCA TRESCHER
Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου, Δημόσια Κεντρική Ιστορική Βιβλιοθήκη Χίου “Κοραής”

8 € γενική είσοδος / 6 € μειωμένο

 

Η ΤΡΑΒΙΑΤΑ, ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ ΚΙ ΕΓΩ
Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου, Ομήρειο Πνευματικό Κέντρο

5 € γενική είσοδος

 

KIRANA, ΜΥΘΟΙ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ
Σάββατο 10 Φεβρουαρίου, Ομήρειο Πνευματικό Κέντρο

10 € γενική είσοδος / 8 € μειωμένο

 

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

 

*Το μειωμένο εισιτήριο αφορά: ανέργους, μαθητές, φοιτητές, άνω των 65, καλλιτεχνικές ατέλειες, ΑμεΑ και ισχύει μόνο στην προπώληση. Ο αριθμός μειωμένων εισιτηρίων είναι περιορισμένος.

Συνιστάται η έγκαιρη προσέλευση, για την αποφυγή καθυστερήσεων και συνωστισμού.

 

Η προπώληση για τις παραστάσεις DUAL NATURE & BEYOND και KIRANA  γίνεται ηλεκτρονικά μέσω της υπηρεσίας εισιτηρίων ticketservices.gr ή από το κατάστημα Πυξίδα στη Χίο

TICKET SERVICES
τηλεφωνικά: 210 7234567
online: ticketservices.gr

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΠΥΞΙΔΑ
Απλωταριάς 34, Χίος
τηλ. 22710 26666

 

Για την κινηματογραφική προβολή, Η ΤΡΑΒΙΑΤΑ, ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ ΚΙ ΕΓΩ τα εισιτήρια θα πωλούνται στο ταμείο του θεάτρου πριν την έναρξη της προβολής.

Σε όλες τις υπόλοιπες παραστάσεις, η είσοδος είναι ελεύθερη.

 

Λοιποί όροι 

Απαγορεύεται με οποιοδήποτε μέσο και τρόπο η βιντεοσκόπηση, μαγνητοφώνηση και  η φωτογράφηση με φλας της συναυλίας ή μέρους αυτής.

Ο κάτοχος του εισιτηρίου αποδέχεται ότι είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για την προσωπική του ασφάλεια, καθώς και για την ασφάλεια τυχόν ανηλίκων τα οποία συνοδεύει.

Το προσωπικό βρίσκεται στον χώρο με σκοπό να εξασφαλίσει την εξυπηρέτηση του κοινού για την ομαλή διεξαγωγή της συναυλίας. Το κοινό οφείλει να συμμορφώνεται στις υποδείξεις του προσωπικού και των διοργανωτών, και να μην διστάσει να έρθει σε επαφή μαζί τους εφόσον παραστεί ανάγκη.

Οι διοργανωτές διατηρούν επίσης το δικαίωμα αλλαγής του προγράμματος της συναυλίας ή ακύρωσης αυτής. Σε περίπτωση ακύρωσης της συναυλίας το κοινό θα ενημερωθεί το συντομότερο δυνατό.

Επιστροφή του αντίτιμου που καταβλήθηκε για την αγορά του εισιτηρίου γίνεται μόνο σε περίπτωση ακύρωσης της εκδήλωσης εκ μέρους του διοργανωτή (Ν. 2251/1994 αρ. 3ιβ).

Σε αυτές τις περιπτώσεις, θα επιστρέφεται μόνο το ποσό που αντιστοιχεί στην ονομαστική τιμή του εισιτηρίου και όχι οι επιπλέον χρεώσεις ανά εισιτήριο καθώς αυτές αποτελούν αμοιβή παροχής υπηρεσιών οι οποίες έχουν παρασχεθεί για τη διάθεση εισιτηρίων μέσω της ticket services.

Σε κάθε περίπτωση, δεν προβλέπεται επιστροφή του αντίτιμου που έχει καταβληθεί για την αγορά του εισιτηρίου σε περίπτωση διακοπής μετά το ήμισυ της παράστασης εξαιτίας δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Μέρη της συναυλίας πιθανά να βιντεοσκοπούνται / μαγνητοσκοπούνται. Μέλη του κοινού που θα εμφανίζονται σε αυτά, δε θα έχουν καμία απαίτηση από τους διοργανωτές ή από οποιονδήποτε αντλεί δικαιώματα από τη βιντεοσκόπηση / μαγνητοσκόπηση.