Πληροφορίες εισιτηρίων

HAIG YAZDJIAN QUINTET
Σάββατο 18 Δεκεμβρίου
Ομήρειο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Χίου
Ώρα έναρξης: 21.00

 

Τιμές εισιτηρίου:
10€ γενική είσοδος
5€ παιδικό (6 ως 12 ετών)
Παιδιά κάτω των 6 ετών δωρεάν

Προπώληση εισιτηρίων:
1) Ticket Services

τηλεφωνικά: 210 7234567
Online:

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

2) Κατάστημα Πυξίδα
Απλωταριάς 34, Χίος, τηλ. 22710 26666

 

Σύμφωνα με τις ισχύουσες υγειονομικές διατάξεις για την είσοδο στους κλειστούς χώρους διεξαγωγής συναυλιών και των λοιπών δράσεων του Μουσικού Φεστιβάλ Χίου, οι θεατές εισέρχονται κατόπιν υποχρεωτικής επίδειξης κατά την είσοδο: [α] πιστοποιητικού εμβολιασμού ή [β] πιστοποιητικού νόσησης που εκδίδεται τριάντα (30) ημέρες μετά από τον πρώτο θετικό έλεγχο και η ισχύς του διαρκεί έως εκατόν ογδόντα (180) ημέρες μετά από αυτόν. Οι ανωτέρω υποχρεώσεις καταλαμβάνουν άτομα άνω των 17 ετών. Οι ανήλικοι από 4-17 ετών μπορούν να εισέρχονται με δήλωση self-test.

Συνιστάται η έγκαιρη προσέλευση, 45 λεπτά πριν από την έναρξη της εκδήλωσης, για την αποφυγή συνωστισμού.

Μετά την έναρξη της παράστασης, η είσοδος δεν θα επιτρέπεται σε αργοπορημένους θεατές.

Η χρήση μη ιατρικής μάσκας είναι υποχρεωτική για όσο χρόνο βρίσκεστε στο χώρο της εκδήλωσης. Από την υποχρέωση αυτή εξαιρούνται τα παιδιά ηλικίας κάτω των τριών (3) ετών.

 

Λοιποί όροι

Δεν επιτρέπεται η μετακίνηση καρεκλών ή η αλλαγή θέσεων.

Απαγορεύεται με οποιοδήποτε μέσο και τρόπο η βιντεοσκόπηση, μαγνητοφώνηση και η φωτογράφηση με φλας της συναυλίας ή μέρους αυτής.

Ο κάτοχος του εισιτηρίου αποδέχεται ότι είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για την προσωπική του ασφάλεια, καθώς και για την ασφάλεια τυχόν ανηλίκων τα οποία συνοδεύει.

Το προσωπικό βρίσκεται στον χώρο με σκοπό να εξασφαλίσει την εξυπηρέτηση του κοινού για την ομαλή διεξαγωγή της συναυλίας. Το κοινό οφείλει να συμμορφώνεται στις υποδείξεις του προσωπικού και των διοργανωτών, και να μην διστάσει να έρθει σε επαφή μαζί τους εφόσον παραστεί ανάγκη.

Οι διοργανωτές διατηρούν επίσης το δικαίωμα αλλαγής του προγράμματος της συναυλίας ή ακύρωσης αυτής. Σε περίπτωση ακύρωσης της συναυλίας το κοινό θα ενημερωθεί το συντομότερο δυνατό.

Μέρη της συναυλίας πιθανά να βιντεοσκοπούνται / μαγνητοσκοπούνται. Μέλη του κοινού που θα εμφανίζονται σε αυτά, δε θα έχουν καμία απαίτηση από τους διοργανωτές ή από οποιονδήποτε αντλεί δικαιώματα από τη βιντεοσκόπηση / μαγνητοσκόπηση.